Fresh Animations zet jouw onderneming op de kaart

Onze missie is om animatievideo’s toegankelijk te maken voor kleine- tot middelgrote bedrijven met een klein marketingbudget.

 

Ons proces

Intake

We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen. Daarna gaan wij aan de slag met het script.

Storyboard

Nadat het script klaar is maken wij het storyboard, waarin we het script omzetten naar beelden.

Voiceover

De voiceover wordt ingesproken door de gekozen stemacteur. Indien gewenst monteren we muziek en geluid onder de animatievideo. 

Animeren

De laatste stap is het animeren. We brengen het storyboard tot leven en synchroniseren de scenes met de voiceover.

Animatievideo prijzen

Logo animatie

2D of 3D Logo animatie

R

Elementen toevoegen aan het logo

R
Achtergrondmuziek
R
Professionele geluidseffecten
R
Maatwerk
R

Vaste contactpersoon tijdens project

R

Vitae consequat dolor sit

Animatievideo – kort

2D Animatievideo

R

0 tot 30 seconden

R
Hulp bij script
R
Storyboard
R
Voice over (NL/ENG)
R
Professionele geluidseffecten
R
Vaste contactpersoon tijdens project
R
Achtergrondmuziek

Animatievideo – lang

2D Animatievideo

R

30 tot 60 seconden

R
Hulp bij script
R
Storyboard
R
Voice over (NL/ENG)
R
Professionele geluidseffecten
R
Vaste contactpersoon tijdens project
R
Achtergrondmuziek

Animatievideo Harderwijk

Ben je opzoek naar een kwalitatieve animatievideo in Harderwijk tegen een scherpe prijs? Dan zit je bij Fresh Animations goed! Wij helpen ondernemers en particulieren met het creëren van een unieke animatievideo, welke perfect aansluit bij jouw wensen en doelen. Een animatievideo is een korte en bondige video, waarmee je complexe boodschappen of verhalen kunt uitleggen middels beeld. Animatievideo’s worden onder andere gebruikt voor het uitleggen van (interne)processen, bedrijfsculturen, het opstellen van plannen & doelen en ga zo maar door. Wij creëren Animatievideo’s in Harderwijk welke perfect aansluiten bij jouw wensen! Binnen 15 werkdagen geleverd en al vanaf 750,- euro! 

Fresh Animations – Animatiestudio Harderwijk

Fresh Animations Harderwijk bestaat uit twee creatieve ondernemers die al jaren animatievideo’s maken. Wij zijn creatief, ondernemend en transparant in de communicatie en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Weet je nog niet zeker of een animatievideo de juiste stap is? Vraag gerust om advies via het contactformulier of vraag een gratis consult aan en dan bespreken wij samen de mogelijkheden voor het maken van een animatievideo in Harderwijk! Bekijk bijvoorbeeld de animatievideo’s die wij voor onze partners hebben gemaakt, zoals de promotie animatie voor Magic Match Almere, logo animatie voor Jugador of de animatievideo voor het stadsidee van 2021 voor gemeente Harderwijk. Stuk voor stuk toffe projecten waar wij aan mee konden werken, om hun idee in beeld uit te kunnen brengen. 

Kosten animatievideo Harderwijk

De kosten van een animatievideo verschillen altijd per project. Vaak bepalen we de prijs aan de hand van het aantal seconden / frames dat een animatievideo nodig heeft. Heb je een ingewikkelde animatie van 30 seconden nodig, dan is dit natuurlijk een hogere prijs dan een animatievideo van 10 seconden, waarin slechts enkele fragmenten voor nodig zijn. Een simpele animatie kan bij ons vanaf 750 euro. Daarbij is het ook afhankelijk van de andere wensen bij een animatievideo. Wil je een muziek erbij of geen muziek, een voice-over of geen voice-over, ondertiteling, alles is mogelijk. Wij gaan graag met je in gesprek om achter jouw wensen te komen, zodat wij ons advies kunnen uitbrengen voor een passende animatievideo. 

Levertijd animatievideo

Een animatievideo kan door ons binnen 15 werkdagen worden opgeleverd. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle service. Uiteraard met ruimte voor revisie waar nodig. Doordat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij snel schakelen en werken we met een vast contactpersoon. Door het vooraf in kaart brengen van alle wensen en doelen, kunnen wij snel de juiste animatievideo creëren. 

Wil je meer weten over Fresh Animations – Animatiestudio Harderwijk, neem dan gerust een contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij creëren onder andere Logo Animaties, Uitleganimaties en bedrijfsanimaties. Allemaal tegen een scherp tarief en razendsnelle levertijd!